Met zoekmachine optimalisatie plaatsen wij uw bedrijf of product aan de top in Google!

Bij 077Media kunt u niet alleen terecht voor webdesign maar ook voor de volledige zoekmachine optimalisatie. Als bewezen SEO experts kunnen wij u helpen uw website, product of vereniging beter vindbaar te maken op internet. 077Media heeft veel kennis en ervaring op het gebied van zoekmachine marketing en kunnen u van dienst zijn om uw website hoog in Google te laten scoren.

Met behulp van zoekmachine optimalisatie (SEO) kunnen wij ervoor zorgen dat uw website hoger in de zoekmachine van Google terecht komt. Google is de grootste en belangrijkste zoekmachine op het internet. Voor uw bedrijf, product of vereniging is het belangrijk dat u goed vindbaar bent in Google. Voorheen werd er veel geadverteerd in in kranten, folders en andere kanalen. Tegenwoordig zien wij dat de meeste bedrijven hun marketing activiteiten verplaatsen naar het internet. Je kent het van jezelf wel om even snel het dichtbijzijnste restaurant of winkel te “Googlen”. Meer dan 97% van de internetgebruikers gebruikt Google als zoekmachine. Daarom is het van belang dat uw website zoekmachine geoptimaliseerd is, zodat uw website vindbaar is in Google! 077Media zorgt ervoor dat u een toppositie in Google claimt door zoekmachine optimalisatie toe te passen met relevante zoekwoorden en zoektermen voor uw bedrijf, product of vereniging.

Wat kan zoekmachine optimalisatie (SEO) voor uw bedrijf betekenen?

Bedenk eens wat een toppositie in Google voor uw bedrijf kan betekenen

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie voor Zub Dakwerken.

Een voorbeeldcase: Een klant van ons verkoopt al ruim 4 jaar snoeren en kabels via zijn webwinkel. In het eerste jaar draaide hij ongeveer € 30.000,- omzet, in zijn tweede jaar € 60.000,- en in zijn derde jaar behaalde hij al een omzet van€ 110.00,-. Dat is nogal een verschil ten opzichte van de voorgaande jaren. Dit alles door een aantal aanpassingen aan zijn webshop. Zijn webshop is nu in Google op meerdere zoekwoorden op de eerste pagina te vinden.

Ontvang meer bezoekers en genereer meer inkomsten via uw online activiteiten

Deze klant klopte vorig jaar bij ons aan met de vraag wat wij voor zijn webshop kunnen betekenen op gebied van zoekmachine optimalisatie. Na een SEO-check hebben wij geconstateerd dat deze webshop op pagina 2 van Google stond (plek 11-20). Om hoog in de zoekmachines te komen en daar ook te blijven moet je een langetermijnstrategie hanteren. Voor deze klant hebben wij een plan van aanpak gemaakt met als doelstelling naar pagina 1 te gaan in Google op positie 1, 2 of 3. Uiteindelijk staat deze klant door onze zoekmachine optimalisatie afwisselend op plek 1 en 2 in Google op de voor hem belangrijke zoekwoorden en zoektermen.

Wanneer wij uw website goed inrichten en zoekmachine optimalisatie toepassen, dan zal dit uw business naar een volgend niveau tillen.

Meer bezoekers en klanten door de voordelen van zoekmachine optimalisatie

Een toppositie in Google

Naamsbekendheid vergroten

Meer bezoekers = meer omzet

Uw bedrijf naar een hoger niveau tillen

Ja, ik wil ook mijn bedrijf naar een hoger niveau tillen!

Bent u klaar voor de volgende stap in online succes? Maak een afspraak met onze SEO-adviseur en laat u overtuigen in de voordelen van onze zoekmachine optimalisatie strategie.

U heeft niets te verliezen met onze 100% tevredenheidsgarantie. Bent u niet tevreden met het gewenste resultaat dan krijgt u uw geld terug!

Maak een afspraak