Webshop laten maken door 077Media

077Media ontwikkeld webshops die goed gevonden worden.

Wij ontwikkelen webshops die de klant zelf zonder technische kennis kan onderhouden en beheren. Een webshop biedt extra kansen in uw vakgebied. E-commerce is een groeiende markt door de grote stijging aan online aankopen.

Wilt u een webshop laten maken

077Media ontwikkeld webshops voor ondernemers en particulieren die een webshop willen laten maken. Het webdesign en de functionaliteit van een webshop heeft grote invloed op de online beleving en het aankoopproces van de consument en daarom van belang tijdens het ontwikkelen van uw webshop. 077Media luistert naar de wensen van de klant en denkt met u mee om een goed converterende webshop te maken. Wij kijken naar wat uw doelgroep verlangt van u en waaraan een webshop moet voldoen om te leiden naar een maximaal aantal conversies. Een webshop laten maken begint met de juiste keuze’s te maken.

Professionele webshop laten maken

Als ondernemer wilt u een professionele webshop laten maken. Bij 077Media bent u aan het juiste adres. Wij maken professionele webshops al vanaf € 750,- met een gebruiksvriendelijk CMS systeem die u zelf gemakkelijk  kunt beheren. U kunt de webshop zelf onderhouden en beheren zonder dat daar veel technische kennis voor nodig is. Bij al onze websites en webshops leveren wij een uitgebreide handleiding. Heeft u al een bestaande website en wilt u er een webshop aan koppelen dan is dit geen enkel probleem voor onze webshop bouwers. Een professionele webshop laten maken door 077Media zorgt ervoor dat uw bedrijf online goed gevonden wordt.

Online succes begint bij de basis

Als ondernemer wilt u succesvol worden op het internet. U heeft er niets aan als uw webshop niet goed converteert. Voor ons is van belang dat we eerst uw wensen in kaart brengen en kijken naar de behoeftes van uw doelgroep. Wie is de doelgroep en hoe kunnen we hen het beste bereiken? Aan welke functies moet een webshop voldoen en hoe moet het uiterlijk van de webshop eruit zien. Maakt u gebruik van uw bestaande huisstijl of kiest u voor een nieuwe look voor uw webshop. De gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en de uitstraling van de website vormen de basis van een succesvolle webshop. Alle webshops die wij maken voldoen aan de laatste trends en omwikkelingen op gebied van online winkelen.

 

Responsive webshop laten maken

Wij houden rekening met alle belangrijke ontwikkelingen op gebied van mobiele gebruikers. Door het hoge gebruik van smartphones, tablets en laptops in Nederland is het van belang dat uw webshop perfect functioneert op al deze apparaten. Al onze webshops zijn dan ook volledig responsive en passen zich automatisch aan het apparaat aan. Bezoekt een klant uw webshop met een smartphone dan past de webshop zich automatisch aan naar de mobile webshop. Wij letten hierbij op de navigatiestructuur, functies en design. Bij webshops is het design en de navigatiestructuur van zeer groot belang. De bezoeker moet gemakkelijk een product kunnen vinden en kopen. Een responsive webshop laten maken is van levensbelang voor een succesvol webshop.

Uitgebreide statistieken van uw webshop

Om uw website te analyseren heeft een systeem nodig waarmee u inzicht krijgt in het bezoekersverkeer van uw webshop. Hoe komen de bezoekers terecht op uw webshop? Hoeveel bezoekers bezoeken uw webshop per dag, per maand en per jaar? Dit alles is van belang om een goede marketing strategie uit te zetten om uw online activiteiten te zien groeien. De door ons gemaakte webshops worden standaard uitgerust met Google Analytics. Google analytics geeft u inzicht in het gedrag van uw bezoekers.

Webshop laten maken inclusief zoekmachine optimalisatie

Om een succesvolle webshop te maken dient uw webshop bezoekers te verwelkomen. Onze zoekmachine optimalisatie specialisten helpen u deze bezoekers te bereiken. Wij onderzoeken de behoeften van uw doelgroep en welke zoektermen zij gebruiken om u te vinden. Via een uitgebreid keywoord onderzoek bieden wij u een uitstekend inzicht in de belangrijkste zoekwoorden voor uw doelgroep. Op de voor u relevante zoekwoorden passen wij een zoekmachine optimalisatie strategie toe. Doormiddel van zoekmachine optimalisatie zult u op bepaalde zoekwoorden beter scoren in Google en zullen meer klanten uw webshop vinden in de zoekresultaten. Indien u ervoor kiest om een webshop te laten maken inclusief zoekmachine optimalisatie dat weet u zeker dat u online goed van start gaat en klant u weten te vinden.

 

heeft u nog een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Twijfel niet en neem contact met ons op!

Neem contact op