Webhosting met onbeperkte service

Uw website onze zorg!

Webhosting bij 077Media voor een succesvolle start van je website

Laat uw website met een gerust hart online staan met webhosting van 077Media. Laat uw webhosting aan ons over. U krijgt een compleet pakket, boordevol extra’s. Wij bieden alles voor een succesvolle start van uw website. Wanneer u een webhosting pakket bij ons afneemt hoeft u zelf nergens naar te kijken. Wij regelen alles voor u. We nemen u alles uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op uw onderneming. Wij zorgen voor de laatste updates, wijzigingen of automatiseringen.

Hoe kunnen wij dat beloven?

077Media werkt met betrouwbare Nederlandse servers. Door onze ervaringen weten wij wat een website of webshop nodig heeft om de beste online resultaten te behalen. We werken efficient en proberen de kosten zo laag mogelijk te houden voor onze klant. Wij richten ons volledig op de klant en de best mogelijke gebruikerservaring. Uw website onze zorgen. Kiest u voor een totaalpakket van webdesign en webhosting dan krijgt u van ons de beste aanbieding. wij leveren hoge kwaliteit webdesign en webhosting voor een scherpe prijs.

Wat kunt u verwachten van onze webhosting?

Razendsnel internet

Uw bezoekers willen niet wachten op een trage website. Wachten en traag internet levert irritatie op.

Altijd online

Wij garanderen dat uw website 99,9% van de tijd online is. Een slechte verbinding of downtime zijn erg vervelend. Wij vertrouwen op onze servers.

Direct online

Zodra u een webhosting pakket bij ons afneemt gaat een van onze medewerkers direct aan de slag. Uw website staat binnen no-time online op een van onze servers.

Duidelijke communicatie

Wat wij zeggen doen wij ook. Ons product is simpel, maar goed en effectief. Wij communiceren in begrijpbare taal voor de klant zodat u weet waar het over gaat.

Veiligheid en privacy

Uw website is bij ons in veilige handen. Wij zorgen dat onze webhosting pakketen zijn voorzien van de laatste update op gebied van veiligheid. Niets is zo belangrijk dan dat uw gegevens en die van uw klanten veilig zijn. Tevens zorgen we ervoor dat derden niet kunnen meekijken naar de persoonsgegevens van u en uw klanten.

Klantenservice

Bij al onze webhosting pakketen zit de zelfde klantenservice. De klant staat bij ons op nummer 1. Wij staan 24-uur per dag paraat voor onze klanten. U vraagt, wij doen.

Gratis domeinnaam

U krijgt van ons 1 gratis domeinnaam. Wij zorgen voor de registratie ervan.

 

Kies voor betrouwbaar webhosting  van 077Media

Om uw website online toegankelijk te maken, heef u naast een domeinnaam een betrouwbare webhosting nodig. Voor een vast bedrag in de maand heeft u betrouwbare webhosting van 077Media. Wij nemen u alles uit handen. Kies voor de eenvoud van 077Media en wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw website. Uw website onze zorg. Als extra verzorgen wij de volledige webhosting van uw e-mails. U kunt gebruik maken van uw eigen e-mailadressen.

 

 

 

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen of advies op maat? Neem dan direct contact op met onze klantenservice en laat u informeren over de mogelijkheden.

Neem contact op