Webdesign en zoekmachine optimalisatie voor bedrijven in de regio Venlo

De afgelopen maanden heeft het team van 077Media hard gewerkt aan een aantal webdesign projecten voor bedrijven uit de regio Venlo. Het kantoor van 077Media is gevestigd in Venlo en heeft in deze regio dan ook een klantenkring opgebouwd. Graag willen we een van deze succesvolle samenwerkingen even uitlichten voor onze klanten, bezoekers en kennissen.

Voor onze klant Venlonaren.net hebben wij de volledige website vernieuwd en de zoekmachine optimalisatie volledige geoptimaliseerd voor de belangrijkste zoekterm ‘VVV-Venlo’.  Venlonaren.net is de grootste onafhankelijke supporterswebsite van VVV-Venlo. Venlonaren brengt dagelijks het laatste nieuws, organiseert sfeeracties en verkoopt merchandise.

Al snel 077Media als webdesign bureau uit Venlo in het vizier van Venlonaren.net

De opdracht bestond uit het volledig vernieuwen van de website met een aantal extra modules en om een positie op de eerste pagina van Google in te nemen. 077Media heeft de opdracht aangenomen en een plan van aanpak ontwikkeld. Venlonaren.net moet op de eerste pagina van Google verschijnen als een internetter het zoekwoord ‘VVV-Venlo’ invoert op Google. In onderstaande afbeelding kunt u zien dat er maandelijks gemiddeld 12.100 keer op ‘VVV-Venlo’ wordt gezocht op Google. Het is dus voor de website van Venlonaren.net erg belangrijk om op de eerste pagina van Google te staan. De top 5 plaatsen zijn het  belangrijkste. Hoe meer mensen uw website zien des te meer mensen op uw site zullen klikken. Met deze informatie zijn wij aan de slag gegaan. Webdesign en zoekmachine optimalisatie in Venlo voor Venlonaren.net is begonnen met het analyseren van de website en kijken wat er verbeterd kan worden.

Webdesign en zoekmachine optimalisatie in Venlo

Het webdesign voor Venlonaren.net

De beheerders van Venlonaren.net wisten van te voren precies wat er op hun website moest komen. We hebben even ter verduidelijking een opsomming van de opties/modules die de website heeft gemaakt voor u als lezer.

 • Mooie banner met logo
 • Headlines in een slider met foto’s
 • Volgende wedstrijd module
 • Jupiler League stand
 • Selectie en spelers profielen
 • Fotoalbum
 • Online voetbalpoule
 • Contactpagina
 • Meertalige module
 • Advertentieruimtes
 • Social media buttons

Na een kleine 14 dagen hebben wij de website na een aantal aanpassingen en modificaties online gezet en opgeleverd. De beheerders van Venlonaren.net waren bijzonder tevreden met het resultaat. Alle wensen kwamen terug in ons geleverde webdesign.

Webdesign Venlo - venlonaren

Klik op de afbeelding om de website van Venlonaren.net te bekijken

Zoekmachine optimalisatie voor Venlonaren.net

Venlonaren.net heeft ervoor gekozen om naast het webdesign ook de zoekmachine optimalisatie door ons te laten realiseren. Eerder heeft u al kunnen zien dat er ruim 12.000 keer per maand wordt gezocht naar VVV-Venlo in Google. Als bedrijf/website uit de regio Venlo is het van levensbelang dat uw website op de eerste pagina wordt getoond. Toen Venlonaren.net bij ons aanklopte stond de site op de 2e pagina van Google (plek 11-20). het was aan ons dus de taak om Venlonaren.net op de eerste pagina te krijgen. Na 3 maanden hard werken en de website volledige zoekmachine vriendelijk te hebben ingedeeld begonnen de vruchten zich af te werpen. Uiteindelijk staat Venlonaren.net al maanden op de eerste pagina van Google. De positie van Venlonaren.net wisselt af tussen de 3e en 5e positie. De officiële kanalen van VVV-Venlo komen op de eerste 2 posities wat natuurlijk niet verwonderlijk is met een domeinnaam met de zoekterm erin. Wij verzorgen het webdesign en zoekmachine optimalisatie in Venlo voor diverse klanten.

Zoekmachine optimalisatie - webdesign venlo

webdesign en zoekmachine optimalisatie in Venlo voor extra omzet

Webdesign en zoekmachine optimalisatie in Venlo voor uw bedrijf? Wilt u net als Venlonaren.net goed gevonden worden in de zoekmachine van Google op de voor u relevante zoekwoorden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken samen met u de mogelijkheden voor uw website. Webdesign en zoekmachine optimalisatie in Venlo zorgt ervoor dat mensen uit de regio Venlo uw website/bedrijf weten te vinden. Als bedrijf uit de regio is het van groot belang dat u goed in de regio wordt gevonden. 98% van de Nederlanders gebruikt dagelijks Google als startpunt om te gaan surfen op internet. Meer bezoekers betekend meer omzet voor u als ondernemer.