Webdesign op maat, professioneel en betaalbaar!

077Media ontwikkelt professionele websites van hoge kwaliteit voor bedrijven en particulieren. Daarbij wordt gelet op de gebruiksvriendelijkheid voor bezoekers en beheerders. Bent u op zoek naar een website met een content management systeem (CMS) die u eenvoudig zelf kunt beheren zonder enige technische kennis? Dan bent u bij 077Media aan het juiste adres. Met een website van 077Media heeft u een website die in alle moderne browsers snel en consistent wordt weergegeven. Wij maken gebruik van de responsive design aanpak die ervoor zorgt dat uw website op een juiste manier wordt weergegeven op tablets, smartphones, laptops en pc’s. Bovendien heeft u met een website van 077Media een sterke uitgangspositie voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Wij zorgen ervoor dat uw website gevonden wordt. Wij verzorgen het webdesign in Venlo voor diverse bedrijven en particulieren.

Webdesign in uw eigen huisstijl

Wij ontwikkelen uw nieuwe website in uw eigen huisstijl, kleuren en bedrijfsvormgeving. U vraag, wij denken mee en realiseren het visitekaartje voor uw merk, bedrijf of product. Bij 077Media werken we met tijdloze webdesigns die zich aanpassen aan het apparaat van de bezoeker. Uw website geoptimaliseerd voor desktop, tablet en smartphone.

Gebruiksvriendelijke website

Uw website is het uithangbord van uw bedrijf, daarom is een mooi webdesign erg belangrijk. Uw website moet gebruiksvriendelijk en snel zijn. Iemand die op uw website komt wil snel de gezochte informatie vinden. De gemiddelde internetgebruiker verwacht een snelle en eenvoudige website waar hij eenvoudig de benodigde informatie kan vinden. Voor u als eigenaar moet uw website makkelijk zonder enige kennis te beheren zijn. Wij zorgen ervoor dat u een makkelijk te onderhouden website krijgt waar u zelf teksten, foto’s en andere informatie op kunt plaatsen binnen enkele klikken.

Zoekmachinevriendelijk en vindbare website

Wij zorgen ervoor dat uw website voldoet aan alle eisen om goed gevonden te worden door zoekmachines zoals Google en Bing. Wij verzorgen voor diverse bedrijven de Zoekmachine Optimalisatie. Voor de Nederlandse markt is Google absoluut de belangrijkste zoekmachine. 95% van de internetgebruikers maakt gebruik van Google tijdens hun zoektochten op het internet. We zorgen dat u een goede positie krijgt in Google op de voor u belangrijke zoekwoorden zodat bezoekers uw website weten te vinden. Uw website bepaalt voor een groot deel of u de bezoeker na afloop van de oriënterende fase als klant kunt begroeten. Als u als bedrijf actief bent in de regio Venlo dan wilt u op Google ook gevonden worden met de zoekterm “Venlo”. Bij 077Media begrijpen we dit als geen ander en zijn wij de juiste partner om uw bedrijf op weg te helpen naar online succes!

Uitgebreide statistieken van uw website

De door ons opgeleverde website worden standaard uitgerust met Google Analytics waarmee u inzicht krijgt in het bezoekersverkeer van uw website. Google Analytics is een programma dat waardevolle informatie biedt over het bezoek aan uw website. In heldere grafieken ziet u de aantallen bezoekers per dag, week, maand of per pagina. Dit kan interessante informatie zijn over hoe populair uw website is. Enkele voorbeelden wat u kunt monitoren zijn: Hoeveel unieke bezoekers ontvangt uw site? Op welke zoekwoorden komen bezoekers binnen? Waar komen uw bezoekers vandaan? Welk pad volgen ze op uw website? Welke pagina’s presteren goed? Welke pagina’s verdienen extra aandacht? Het verzamelen en analyseren van deze gegevens kan u helpen om een beter beeld te krijgen van wat er gebeurt en hoe u meer bezoekers naar uw website leidt. Uiteraard stellen wij Google Analytics in bij de oplevering van een website. Het is ook mogelijk om de rapportage door ons te laten doen zodat u tijd heeft om te doen waar u goed in bent. U ontvangt dan van ons een periodieke rapportage met specifieke statistieken van uw website bezoekers en een advies hoe uw website succesvoller kan worden.

Handleiding op maat

Na oplevering van uw website krijgt u van ons een handleiding op maat die speciaal is gemaakt voor de beheerpagina’s van uw website. Stapsgewijs wordt met behulp van foto’s en tekst uitgelegd hoe de content van uw website gemakkelijk gewijzigd kan worden. Het webdesign wordt zo ontwikkeld dat iedereen zijn website zelf kan beheren zonder enige kennis van webdesign of programmeren. Bespaar honderden euro’s op jaarbasis aan onderhoud en aanpassingen door externe bedrijven of onderhoudscontracten per maand. Gemakkelijk en zelf uw website beheren door onze gebruiksvriendelijke systemen.

Betrouwbare webhosting

Het is mogelijk om uw website bij 077Media te hosten. Wij nemen u al het werk uit handen en zorgen ervoor dat uw site altijd online is en de server van de nieuwste software is voorzien. Wij stellen het pakket samen dat het best bij u past. Breng uw hosting bij 077Media onder en u weet van te voren waar u aan toe bent, zodat u nooit meer voor verassingen komt te staan. Naast webhosting verzorgen wij ook de registratie of verhuizing van uw domeinnamen en kunnen wij uw e-mailadressen aanmaken. Bij 077Media weet u zeker dat uw website altijd online en bereikbaar is.

%

Betrouwbare webhosting

Uitgebreide klantenservice

Wij streven ernaar om betrouwbare en langdurige relaties op te bouwen met onze klanten. Ook na oplevering van uw website staan wij voor u klaar. Heeft u vragen dan zullen wij u zo goed mogelijk op weg helpen en de support bieden die u nodig heeft. Wilt u verbeteringen en uitbreidingen door voeren dan kunnen wij u advies geven en ondersteunen. Wilt u het onderhoud en beheer volledig uit handen geven zonder zorgen dan bieden wij u een aantal pakketten aan. Zo kunt u zich bezig houden met zaken waar u goed in bent en wij met met zaken waar wij goed in zijn. Uw website onze zorg!

Offerte aanvragen

Wilt u direct een website laten maken? Of advies over de mogelijkheden voor u? Onze adviseur staat voor u klaar!

Altijd zonder verplichtingen.

Vrijblijvend contact & advies