Bent u al met uw bedrijf op internet actief?

Tegenwoordig kunt u als bedrijf niet meer om internet heen. Uw bedrijf hoeft niet eens internetgerelateerde diensten of producten te leveren. Het internet is de grootste bron met informatie waar iedereen binnen enkele seconden op heeft gevonden waar hij of zij naar zoekt. Bent u schilder in Venlo of bent u net als 077Media webdesigner in de regio Venlo, maar heeft u geen website? Dan loopt u gegarandeerd inkomsten mis. Daarbij komt  nog eens kijken of uw website vindbaar is op de term die voor uw bedrijf van toepassing is. Zoekt u op de term ‘webdesign Venlo’ dan dient 077Media op de eerste pagina te verschijnen. Indien dit niet gebeurd zullen wij weinig tot geen bezoekers op onze website krijgen. Het internet is een belangrijk verdienmodel geworden voor bedrijven.

Wij zien steeds vaker nieuwe bedrijven in de regio Venlo die geen website hebben en niet online te vinden zijn. Anno 2015 kan dit  gewoon niet meer. Laat geen inkomsten liggen door niet op internet actief te zijn. Hoeveel mensen om u heen spenderen uren met het kijken op hun smartphone? Precies daarom moet u ook online aanwezig zijn.

Claim een domeinnaamAls bedrijf op internet - webdesign venlo

Tegenwoordig is het niet meer even snel langs de kamer van koophandel met een bedrijfsnaam en klaar is kees. Een
bedrijfsnaam moet uniek zijn en nog niet voorkomen in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Als u een eigen bedrijf wilt starten of al heeft dan adviseren we u om DIRECT uw bedrijfsnaam te kopen als website url. Doet u dit niet dan loopt u kans dat domeinkapers deze vastleggen en deze te koop aanbieden. Als mensen informatie over uw bedrijf of product willen zoeken typen ze vaak uw bedrijfsnaam in op Google. Het is dan fijn als ze direct op uw website uitkomen. klik hier om te kijken of uw domeinnaam nog vrij is!

Uw bedrijf actief op internet? - webdesign venloZorg dat uw bedrijf op social media actief is

Zorg ervoor dat uw bedrijf op social media vindbaar is. Maak een account aan op Facebook, Twitter, Google of Instagram. Het overgrote deel van de mensen kijkt dagelijks een aantal uur op zijn mobiel. De meeste tijd brengt men door op social media kanalen zoals Facebook. Zorg daarom dat uw bedrijf ook actief is op social media. Heeft u geen verstand van social media of wilt u gewoon doen waar u goed in bent? besteed het dan uit aan een extern bedrijf. Ook bij 077Media kunt u terect voor social media marketing! Wij helpen u graag om online vindbaar te worden op Facebook, Twitter, Google ect ect!